FOTOS

dimarts, 10 d’octubre de 2017

ESCOLLIR EL NOSTRE NOM.

Hola de nou!

Com bé sabeu, hem decidit que serem la classe dels avions. Però, com varem arribar a aquesta elecció?

En realitat va ser un procés una mica llarg, ja que hem preferit començar el curs jugant molt per a coneixer-nos millor. Després d'unes setmanetes amb aquesta dinàmica, teníem ganes de fer coses noves, i com que les altres classes també tenen nom propi, nosaltres volíem els nostre. 

Per aquesta raó na Nazaret, amb la pissarra de les paraules dels infants, va començar a anotar les idees que la classe proposava, tal com podeu veure en la foto:
Però com per fer això ja havíem passar massa estona asseguts, varem deixar per un altre dia l'elecció final.

Després d'un parell de dies, na Nazaret va colocar en el nostre suro una foto de les diferents idees que teníem per al nom de la classe, per a escriure el nostre nom al costat de la foto que més ens agradés. El problema és que encara no sabem escriure el nostre nom, per això pensarem que era millor colocar la nostra foto, i ho vam fer de la següent manera:


Però encara no ens quedava gens clar quin nom era el més agradava, per això varem tenir que tonar a votar entre les propostes amb més vots, quin embolic!!! D'aquesta manera, i com podeu veure:


Els avions guanyaren per un vot als vampirs, sent així el nostre nom i el tema amb el qual decorarem la classe. Si voleu col·laborar amb material des de casa, sabeu que sempre és benvingut.

Una abraçada forta,

La classe dels avions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bon dia a tothom! Estem treballant "el nostre poble": amb els seus edificis i senyals de trànsit.  Per aquest motiu, necessitaríem...