FOTOS

dimarts, 12 de juny de 2018

GRÀCIES FAMÍLIES

Hola a tothom!

Ja s'apropa la fi del curs, sí que hem viscut experiències. Però no puc acabar-ho sense abans donar-vos les gràcies.

A principi del segon trimestre us vam demanar la vostra participació activa a la nostra aula. Preparar fotografies a casa, preparar una activitat i dur-la a terme... I no era una tasca senzilla. Us ha dut temps, heu hagut d'organitzar-vos amb la vostra feina... tota una sèrie de factors que fan que des de l'escola valorem molt més tot el temps i esforç que ens heu dedicat.

En la carrera de magisteri es defineix família com el "primer agent socialitzador dels infants, o context on estableix els primers patrons de conducta i culturals...". Una definició encertada però a la vegada una mica freda. I és que d'acord amb les experiències que hem viscut a l'aula gràcies a vosaltres, la família es riure, és emoció, és protecció, és diversió, és amor.

Mares, pares, germans i germanes... fins i tot àvies! Hem tingut tanta sort per haver volgut compartir el vostre temps amb nosaltres!

Gràcies a tots vosaltres, l'aula s'ha omplert de vida, d'alegria, de joc, d'expectació... no us podeu imaginar com es sentia l'infant protagonista del dia, i els seus companys i companyes quan no paraven de preguntar quan vindria la seva família. O l'emoció que es vivia quan quedaven cinc minuts per a la visita, era tan emocionant!

Us deix unes fotografies de tot aquest recorregut agraint-vos la vostra col·laboració deixant de banda les possibles inseguretats o vergonyes que poguéssiu tenir. Els vostres fills i filles, així com la resta de classe, ha gaudit moltíssim de la vostra companyia, i esper que haigeu gaudit tant com ho hem fet nosaltres.

Sou meravellosos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bon dia a tothom! Estem treballant "el nostre poble": amb els seus edificis i senyals de trànsit.  Per aquest motiu, necessitaríem...