FOTOS

dilluns, 30 de març de 2020

Hola famílies,
aquí teniu algunes feinetes per fer durant la setmana. Us podeu organitzar per anar realitzant-les de mica en mica, sense agobis. Posar el nom en minúscula i en algun moment també els cognoms, per anar practicant. Si no teniu impressora, no passa res, a una llibreta podeu copiar la idea de la fitxa. Fins i tot, podeu fer servir imatges de revistes i després escriviu la paraula sense una lletra, o poden retallar lletres i després formar paraules... Les sumes i restes es varen introduir també a classe així que podeu fer de tant en tant. Durant la setmana us aniré posant alguna proposta més i si m'enviau alguna foto pel mail, jo les puc anar penjant al blog i així ens podem veure tots. Aquesta serà una manera divertida d'anar aprenent i estar en contacte.
Tenc moltes ganes de saber de tots els Avions. Un súper beso!!!!!

Hola familias, 
aquí tenéis algunas fichas para hacer durante la semana. Os podéis organizar para realizarlas poco a poco, sin agobios. Poner el nombre en minúscula en algún momento, también los apellidos, para ir practicando. Si no tenéis impresora, no pasa nada, en una libreta podéis copiar la idea de la ficha. Incluso, podéis utilizar imágenes de revistas y después escribir la palabra sin una letra, o pueden recortar letras y después formar palabras... Las sumas y restas se introdujeron también en clase así que podéis hacer de tanto en tanto. Durante la semana os iré poniendo alguna propuesta más y si me enviais alguna foto por mail, yo las puedo ir colgando en el blog y así nos podemos ver todos. Ésta será una manera divertida de ir aprendiendo y estar en contacto. 
Tengo muchas ganas de saber de todos los Aviones. ¡Un súper beso!!!  
Para poder imprimir la imagen con buena calidad, colocaos sobre ella, clicad botón derecho del ratón, guardar como y una vez que la hayáis guardado la podréis imprimir. Gracias. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bon dia a tots i totes! Ahir varen venir a fer-nos una activitats per ensenyar-nos a reduir, reutilitzar i reciclar millor. Ens ho vàrem pas...