FOTOS

dijous, 18 de juny de 2020

FINS AVIAT, AVIONS


ESTIMADES FAMÍLIES,
GRACIS PER CONNECTAR-VOS AVUI A LA REUNIÓ VIRTUAL. EM FEIA MOLTA IL·LUSIÓ VEURE ALS VOSTRES FILLS I FILLES DESPRÉS DE TANT DE TEMPS. ELS HE TROBAT MOLT GROSSOS I GUAPOS/ES. ESTIC SÚPER CONTENTA DONCS HO HAN FET TAN BÉ, MALGRAT LES DIFICULTATS HAN ESPERAT, HAN PARTICIPAT AMB MOLTA PACIÈNCIA, HAN ESTAT CARINYOSOS, ATENTS... ESTIC MOLT FELIÇ, ENHORABONA!!!! 

AQUÍ TENIU EL VÍDEO I L'ORLA, QUE NO US HE DIT ABANS QUE HO ANAVA A PENJAR AL BLOG. SES FOTOS D'AQUEST CURS I EL VÍDEO EL PUJAREN A UN NÚVOL PER A QUÈ HO POGUEU DESCARREGAR. JA US AVISARÉ QUAN ESTIGUI TOT PREPARAT.
CADA NEN I NENA TINDRÀ UNA CÒPIA DE L'ORLA, DE LA MATEIXA QUALITAT QUE LA DE TRES ANYS.

QUALSEVOL DUBTE O COMENTARI SOBRE ELS INFORMES M'HO PODEU FER ARRIBAR PER MAIL O AL TELÈFON DE L'ESCOLA DURANT LA SETMANA QUE VE.

FINS AVIAT.
UN BESO ENORME
EVA

QUERIDAS FAMILIAS,
GRACIAS POR CONECTAROS HOY A LA REUNIÓN VIRTUAL. ME HACÍA MUCHA ILUSIÓN VER A VUESTROS HIJOS E HIJAS DESPUÉS DE TANTO TIEMPO. LOS HE VISTO MUY MAYORES Y GUAPOS/AS.  ESTOY SÚPER CONTENTA PUES LO HAN HECHO TAN BIEN, A PESAR DE LAS DIFICULTADES HAN SABIDO ESPERAR, HAN PARTICIPADO CON PACIENCIA, HAN ESTADO MUY CARIÑOSOS, ATENTOS... ME SIENTO MUY FELIZ. ¡ENHORABUENA!

AQUÍ TENÉIS EL VÍDEO Y LA ORLA. QUE NO OS  HE DICHO ANTES QUE LO IBA A COLGAR EN EL BLOG. LAS FOTOS DE ESTE CURSO Y EL VÍDEO LO SUBIRÉ A UNA NUBE PARA QUE OS LO PODÁIS DESCARGAR. YA OS AVISARÉ CUANDO ESTÉ TODO PREPARADO. CADA UNO DE ELLOS/AS TENDRÁ UNA COPIA DE LA ORLA DE LA MISMA CALIDAD QUE LA DE TRES AÑOS.

CUALQUIER DUDA O COMENTARIO SOBRE LOS INFORMES ME LO PODÉIS DECIR POR MAIL O LLAMARME AL TELÉFONO DEL COLEGIO DURANTE LA SEMANA QUE VIENE.

HASTA PRONTO
UN BESO ENORME
EVA¡¡¡¡¡¡¡PERO QUÈ GUAPOS/AS Y GRANDES  ESTÁIS!!!!!!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bon dia a tothom! Estem treballant "el nostre poble": amb els seus edificis i senyals de trànsit.  Per aquest motiu, necessitaríem...