FOTOS

divendres, 9 d’octubre de 2020

Bones tardes famílies i Jaguars,

Espero que tingueu un gran pont i us ho passeu molt bé!!

Durant aquesta setmana els nens/es han avançat molt i hem sent molt orgullós d'ells, cada vegada es nota que tenim més confiança tant ells amb jo, com jo amb ells/es i això hem posat molt content, esper que ells sentin el mateix. Ha estat una setmana que han treballat molt bé i ens hem iniciat amb el tema de la Relaxació, fent el Sa-ta-na-ma després de venir del pati. Pens que per un grup mogut esta anant molt bé, ells també ho veuen i els hi agrada molt. A plàstica hem fet l'Slime que els hi ha encantat, encara que l'Slime ha estat un poc estrany, s'ho han passat molt bé. Cada dia durant el berenar estem posant la cançó preferida d'un dels alumnes per fer un berenar més divertit i entretingut. Esper que la següent setmana sigui igual o millor que aquesta. Una abraçada telemàtica famílies i Jaguars.

 

Aquí us deixo les fotos de la setmana:

Fotos de la setmana

 

Us deixo la programació de la setmana, cal tenir en conta, que és molt flexible i que moltes vegades no dóna temps a acabar les activitats, per això algunes s'ajornen per la següent setmana.

 Programació de la setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bon dia a tots i totes! Ahir varen venir a fer-nos una activitats per ensenyar-nos a reduir, reutilitzar i reciclar millor. Ens ho vàrem pas...