FOTOS

divendres, 27 de novembre de 2020

Bon dia, famílies i Jaguars,

Una altra setmana passada, altra setmana fent molt bona feina i aprenent nous conceptes. Estic molt content amb el seu procés, tant acadèmic com personal, encara que hem de seguir treballant amb aquest aspecte. Durant aquesta setmana hem consolidat la lateralitat DRETA/ESQUERRA, que com us vaig comentar era un concepte que els enredava molt. Hem treballat els noms propis i comuns i hem acabat les parts del cos humà, acabant també el "mural humà" d'en Mariano que us vaig comentar la setmana passada. Hem fet diferents jocs didàctics (cos humà, noms propis i comuns, de les vocals... ) per aprendre els conceptes i altres jocs per desconnectar. Entram en les darreres setmanes del Trimestre, durant el temps aquest intentarem gaudir de les festes de Nadal com podem, intentant decorar la classe i l'escola, per posar un poc de color en aquests temps tan grisos.

Us volia comentar que hi ha hagut una nova resolució amb el tema de la COVID-19, a partir d'ara les sessions d'educació física les realitzarem amb mascareta, si no tindrem moltes dificultats per fer les classes perquè ens demanen unes distàncies de seguretat molt grans per fer exercici físic. Per tant hem decidit fer-la amb mascareta, hi haurà temps de descans més grans i la intensitat de les sessions serà més baixa. Entre la classe ens hem posat d'acord que quan algú necessiti respirar i llevar-se la mascareta s'allunyarà del grup i podrà tenir el seu temps de descans que necessiti. Ser que no és agradable jo no estic d'acord amb algunes coses de la resolució, però són les noves normes i les hem de seguir i complir.

Aquí tenim la programació de la setmana ( es possible que faci alguns canvis durant la setmana):

https://drive.google.com/file/d/1ka2Vgdsk78lG3l0hTMT3J6fOQDfLf2Iz/view?usp=sharing

Aquí les fotos:

https://photos.app.goo.gl/MYuo8wvfDXS4FQrs8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bon dia a tots i totes! Ahir varen venir a fer-nos una activitats per ensenyar-nos a reduir, reutilitzar i reciclar millor. Ens ho vàrem pas...