FOTOS

dissabte, 21 de novembre de 2020

Bon dia famílies i Jaguars,

Una setmana més, és una setmana menys, per arribar a les desitjades Festes de Nadal. Aquesta setmana hem treballat molt i bé. Hem pogut acabar de veure totes les parts proposades del cos humà. Hem pogut parlar amb rotllana de diferents temes, un d'aquests ha estat com podíem millorar el grup classe. Tots van donar les seves idees, i alguns van proposar crear un racó d'amics per tal d'intentar solucionar entre ells, alguns problemes o conflictes que poden sorgir. Ja el tenim muntat a l'aula i ja l'han pogut utilitzar alguns alumnes, arreglant els seus petits problemes o desacords, està funcionant molt bé. D'aquesta manera agafen autonomia per poder parlar, i aclarir les seves coses entre ells, que és molt important. També hem treballat la lateralitat (Dreta/Esquerra) a classe, és un contingut que els hi costa molt i fins que no el tenen assolit els hi crea confusió. Un truc que els hi ha funcionat molt bé és, saber amb quina mà escriuen si amb la dreta o esquerra, d'aquesta manera reconeixen una de les dues mans i facilita poder distingir l'altra. M'agradaria que a casa es treballés un poc, si és possible, amb preguntes senzilles de manera espontània, per exemple: On es troba la botella d'aigua? A la dreta o a l'esquerra, Amb quina mà escrius? Amb la dreta o l'esquerra etc.

 

Per acabar voldria recordar als papis i mamis que els dies d'educació física han de dur una camiseta de recanvi obligatòria i una tovallola per eixugar-se la suor. He vist que molts d'alumnes a vegades no ho porten i és important pensar-hi, per tenir uns hàbits higiènics adequats. Moltes gràcies i tingueu bon cap de setmana!!!


Aquí tenim la programació de la següent setmana:

https://drive.google.com/file/d/18-cQqcxb38UfJz89A4whaBFO0THI6tZN/view?usp=sharing  

Aquí les fotos de la setmana:

https://photos.app.goo.gl/txoW99bEPgGmcW3c8

1 comentari:

  1. Moltes gràcies Manolo! Per la programació, les fotos, i per tenir-nos tan informats.

    ResponElimina

Bon dia a tots i totes! Ahir varen venir a fer-nos una activitats per ensenyar-nos a reduir, reutilitzar i reciclar millor. Ens ho vàrem pas...