FOTOS

dissabte, 12 de desembre de 2020

Bon dia famílies i Jaguars,

Setmana molt curteta, on hem treballat els mateixos continguts de la setmana passada, per tal d'assumir-los abans de les vacances. De totes maneres després de les vacances farem un recordatori i els seguirem treballant, així ens assegurarem que ho tenen aprés. També vam realitzar un conte musical entre tota la classe, arrel de veure el conte musical del "Pedro y el Llop". Va ser una activitat molt divertida i ens ho vam passar molt bé, teniu el vídeo a google fotos. 

Darrera setmana del trimestre, ha estat un trimestre on hem fet molta feina, hem aprés molt i sobretot ens ho hem passat molt bé tots i tots junts! Seguim a tope per acabar la setmana amb força i alegria. Aprofitant que Nadal ja és molt a prop, viurem una setmana molt especial i divertida pels alumnes. Decorarem, jugarem i intentarem aprendre de manera lúdica per fer d'aquest moment màgic. Gaudiu del cap de setmana, una abraçada famílies i jaguars ens veiem Dilluns.

Programació de la setmana:

https://drive.google.com/file/d/1wZqmOsFdXb0np0xrBLEC9WSw80E0Kwke/view?usp=sharing

Fotos de la setmana:

https://photos.app.goo.gl/k6cMsderfQqoa1ZVA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bon dia a tothom! Estem treballant "el nostre poble": amb els seus edificis i senyals de trànsit.  Per aquest motiu, necessitaríem...