FOTOS

divendres, 4 de desembre de 2020

Bones tardes, famílies i Jaguars,

Espero que desfruiteu d'aquest gran pont que tenim, amb els vostres fills i filles. Ús volia comentar que estic utilitzant el recurs del Class Dojo, és una pàgina web que entre altres coses serveix per registrar a la nostra classe, i a cada un dels alumnes. Ús explico: cada alumne té un avatar i també hi ha un avatar de classe, jo l'estic utilitzant per avaluar el seu comportament, actitud i treball a l'aula, amb diferents criteris que he nat introduint, tant positius com negatius (Bona feina, ajuda als companys, persistència, molestar, no fer feina adequadament...). Segons la seva feina i comportament vaig posant punts positius, que sumen +1 i punts negatius que resten -1. Els punts positius tenen recompensa, tant a nivell personal, com a nivell de classe quan arriben a un determinat nombre i els negatius em serveixen per veure on hem de millorar i corregir segons quines conductes. Penso que és un recurs divertit i a la vegada visual per a ells, també és molt motivant i els ajuda a tenir consciència de com estan treballant i com s'estan comportant.

A l'aula hem seguit treballant com cada setmana, en aquest cas ens hem centrat en les unitats i desenes, que és un concepte complicat i fins que no el tenen interioritzat els pot enredar. La següent setmana ho seguirem treballant i tots els dies que facin falta, per tal d'adquirir aquest coneixement. A casa si hi ha temps durant aquest pont, pot estar bé repassar la conta dels nombres de l'1 al 20 i del 20 a l'1, tenen dificultats a partir del 15 i un repàs de manera oral, els hi aniria bé. Bon pont famílies i Jaguars gaudiu del temps junts que tant ús heu merescut, una abraçada telemàtica, ens veiem la setmana que ve amb les piles carregades.

Programació de la setmana:

https://drive.google.com/file/d/1GH1ALhtWZj7MvwcFL3Fe-WhluM_1JXdL/view?usp=sharing

Fotos de la setmana:

https://photos.app.goo.gl/yEYKEAtuXajaN3mi7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bon dia a tots i totes! Ahir varen venir a fer-nos una activitats per ensenyar-nos a reduir, reutilitzar i reciclar millor. Ens ho vàrem pas...