FOTOS

divendres, 18 de desembre de 2020

Bones tardes famílies i Jaguars,

Estem arribant al final del Trimestre, ja queda poquet per les vacances de Nadal. Ha estat un Trimestre molt intens on hem aprés moltes coses i ens ho hem passat molt bé. Estic molt orgullós i content dels meus alumnes, pel progrés que han fet i per les ganes d'aprendre que demostren cada dia. Ara queda descansar durant les vacances, per carregar piles, i venir amb tota l'energia renovada. Esperem que aquest any 2021, sigui millor que l'anterior, on hem hagut de superar molts d'obstacles i adaptar-nos a noves situacions desagradables, hem d'aprendre dels infants que s'han adaptat millor que els grans, són d'admirar.

Aquesta setmana hem gaudit del Nadal, decorant la classe, el centre i les ànimes. Hem visitat al patge  real, per entregar les cartes dels reis, on han fet el primer contacte real amb les festes i s'ha pogut veure la il·lusió, a les seves cares. Estem preparant una nadala conjunta amb tot el centre, on tots les aules cantaran un trosset d'aquesta, nosaltres ja la tenim ben apresa i hem preparat un petit ball, per cantar les nostres frases. Els dos darrers dies seguiran la mateixa línia que aquesta darrera, veurem una pel·lícula de Nadal que triaran ells i realitzarem activitats divertides, així com els "CRACKERS", de Nadal.

 

“Digues i ho oblido, ensenya’m i ho recordo, involucra’m i ho aprenc.” Benjamin Franklin

 

GAUDIU D’AQUESTES FESTES AMB FAMÍLIA  JAGUARS, US HO MEREIXEU. BONES FESTES, BON NADAL I BON ANY NOU A TOTHOM!!!!


Fotos de la setmana:

https://photos.app.goo.gl/gJYRczmNf6TzDSWf8

1 comentari:

Bon dia a tots i totes! Ahir varen venir a fer-nos una activitats per ensenyar-nos a reduir, reutilitzar i reciclar millor. Ens ho vàrem pas...