FOTOS

dimecres, 31 de març de 2021

VACANCES DE PASQUA

Bon dia família i Jaguars,

Setmana molt curta on hem aprofitat per relaxar-nos després d'unes altres més intenses, hem jugat molt, hem vist una pel·lícula, hem trobat els ous de Pasqua(el xocolati els hi encanta☺), hem fet manualitats... per tant, ha estat molt divertida tan per a ells, com per jo.


Com passa el temps... sembla mentida, però ja hem acabat el 2º Trimestre, ara només queda gaudir de les vacances de Pasqua amb els vostres fills i filles, carregar les piles i venir a tope i preparats per la darrera part del curs.


Com sabeu, aquest trimestre hem aprés molts de continguts nous i ens ho hem passat molt bé, estan progressant molt en tots els aspectes acadèmics, però el que hem fa estar més orgullós dels “meus” nens i nenes, és amb la seva progressió personal, ja que cada dia estan millorant i aprenent a ser unes bones personetes, que és el nostre objectiu principal i més important, així i tot encara queda un llarg camí, que espero poder recórrer junts.


PREPARATS PER LES VACANCES ? SEGUR QUE SÍ.

El nen que no se sent estimat, difícilment pot ser estimat” H. Pestalozzi

Fotos de la setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bon dia a tothom! Estem treballant "el nostre poble": amb els seus edificis i senyals de trànsit.  Per aquest motiu, necessitaríem...