FOTOS

divendres, 11 de juny de 2021

Darrera setmana!

Bon dia, famílies i Jaguars,
Entram a la darrera setmana sencera del curs, sembla mentida, però això ja s'acaba, vull aprofitar el màxim els darrers moments amb els meus alumnes, gaudint dels petits moments que en regala aquesta màgica professió. La major part del temps de la setmana, serà dedicat a fer jocs, temps lliure, manualitats... per passar-ho el millor possible, els darrers dies. 


Aquesta setmana hem acabat de fer els expermients (baix us deix l'enllaç amb tots els experiments, per si en voleu practicar de diferents, a casa) ha estat una experiència molt profitosa a nivell educatiu i divertida, els hi agrada molt experimentar, també ens hem introduït més al món dels euros fent "pràctiques" dins l'aula, de comprar diferents objectes, per familiaritzar-nos amb els doblers. Dijous per acabar el projecte de l'univers vam anar a la biblioteca, on ens esperava na Joana per fer-nos un contacontes molt polit, sobre diferents llegendes i contes sobre l'univers i les constel·lacions. Els hi va agradar molt, gràcies de nou per la teva feina!! I de tornada vam aprofitar per aturar-nos al parc de Sant Jordi per jugar una mica!

Salud i ànims per la darrera setmana!!


Programació de la setmana


Experiments


Fotos de la setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bon dia a tothom! Estem treballant "el nostre poble": amb els seus edificis i senyals de trànsit.  Per aquest motiu, necessitaríem...