FOTOS

dimarts, 22 de juny de 2021

VACANCES!

El darrer bones tardes Jaguars i famílies,

Sembla mentida, però ja hem arribat al darrer dia i a la darrera entrada del curs, miro cap endarrere i penso que ahir era dia 22 de Setembre i arribava per primera vegada al CEIP Sant Jordi, per començar la meva primera experiència com a docent. Estic content i a la vegada un poc trist, ha estat un any on he après moltíssim i on ho he passat fantàsticament, però a la vegada m'agradaria continuar l'any que ve i poder acabar un cicle i veure com els petits continuen el seu progrés, que ha estat molt gran.

 

Gràcies a les famílies perquè m'ho hau posat molt fàcil des del primer moment, m'ha sabut greu no poder tenir un contacte més estret amb vosaltres i poder crear un vincle més gran, però així han estat les circumstàncies, espero que hagueu quedat contents i us hagueu sentit comunicats el màxim possible amb què passava dins la classe, que era el meu objectiu. Moltes gràcies, per tots els regals, me van encantar, però sobretot el vídeo que va ser preciós, us hau passat!

 

Gràcies als meus alumnes, ells també han estat els meus mestres durant aquest curs

segur que ells m'han mostrat més coses a jo, que al revés. El meu objectiu, a part de poder aprendre nous coneixements, és que hagin après a ser millors persones i més madurs per enfrontar aquest món tan complex, espero haver-ho aconseguit. Moltes gràcies pel vostre carinyo i amor que cada dia m’heu donat, sou un grup excepcional! No deixeu mai de creure amb vosaltres perquè cada un de vosaltres és únic i especial, us estimo mooolt!

 

Aquí m'acomiado de vosaltres, ha estat tot un plaer, l'any que ve "lluitarem" per poder tornar, encara que no està a la meva mà i és una mica complicat, però sempre us recordaré i tal vegada ens tornem a trobar en aquest món tan "petit".

GRÀCIES DE TOT COR JAGUARS! ARA TOCA GAUDIR DE LES VACANCES AMB ELS VOSTRES FILLS I FILLES.

 

“Un niño puede ensenyar 3 cosas a un adulto:”

-       A poner-se contento sin motivo

-       A estar siempre ocupado con algo

-       Saber exigir con todas sus fuerzas aquello que desea


Pablo Coelho

Fotos dels darrers dies, també hi ha el ball:1 comentari:

  1. Muchas gracias a ti Manolo, sabemos que ha sido un año muy difícil y has puesto todo tu empeño y cariño para que los jaguars siguieran aprendiendo y creciendo como personas. Nos gustaría que el año que viene continuases con nosotros, y sino te deseamos lo mejor allá donde vayas. Un abrazo de Leire y de sus padres.

    ResponElimina

Bon dia a tots i totes! Ahir varen venir a fer-nos una activitats per ensenyar-nos a reduir, reutilitzar i reciclar millor. Ens ho vàrem pas...